Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bouwbedrijf Walet
Average rating:  
 3 reviews
by Alisha en Marcel on Bouwbedrijf Walet

Wij zijn erg tevreden!
Jolan is echt een vakman! Een groot pluspunt vinden wij zijn netheid in het werken! Hij levert keurig werk af, werkt zorgvuldig, schone werkplek, extra klusjes helpt hij direct bij, communicatie loopt fijn en werkt snel. Op deze aannemer kun je bouwen! Wij raden hem zeker aan! En wij zijn ontzettend blij met het resultaat van onze verbouwing.

by Paul & Saskia on Bouwbedrijf Walet

Tegelijkertijd met onze buren aan weerszijden hebben we een aan/uitbouw over de breedte van ons huis laten plaatsen door Bouwbedrijf Walet. Ook hebben wij ons schuine dak van binnenuit laten na-isoleren.
Jolan denkt goed mee en helpt je wensen in oplossingen om te zetten. Zijn onderaannemers en hijzelf werken heel netjes. De communicatie verloopt aangenaam en vlot. Verder zijn het aardige, respectvolle mensen.
De voorbereiding en uitvoering gingen volgens planning. Afspraken worden goed nagekomen. Het resultaat is netjes en strak. Ook de nazorg is prima in orde.
Kortom: wij zijn uiterst tevreden het werk van Walet. Absolute aanrader!

by Els en Kristina on Bouwbedrijf Walet

Wij zijn zeer tevreden met Bouwbedrijf Walet. Samen met onze twee buren, hebben wij een uitbouw laten plaatsen en veel andere werkzaamheden laten doen. De eigenaar, Jolan Walet, heeft deze enorme klus op tijd afgerond met zorg en toewijding. Ook als er onverwachtse klussen erbij kwamen stond hij daarvoor open. Wij zijn ook heel blij met het mooie resultaat!

  positive review  Jolan is echt een vakman! Een groot pluspunt vinden wij zijn netheid in het werken! Hij levert keurig werk af, werkt zorgvuldig, schone werkplek, extra klusjes helpt hij direct bij, communicatie loopt fijn en werkt snel. Op deze aannemer kun je bouwen! Wij raden hem zeker aan! En wij zijn ontzettend blij met het resultaat van onze verbouwing.

  Alisha Meijer Avatar Alisha Meijer
  June 9, 2020

  positive review  Tegelijkertijd met onze buren aan weerszijden hebben we een aan/uitbouw over de breedte van ons huis laten plaatsen door Bouwbedrijf Walet. Ook hebben wij ons schuine dak van binnenuit laten na-isoleren. Jolan denkt goed mee en helpt je wensen in oplossingen om te zetten. Zijn onderaannemers en hijzelf werken heel netjes. De communicatie verloopt aangenaam en vlot. Verder zijn het aardige, respectvolle mensen. De voorbereiding en uitvoering gingen volgens planning. Afspraken worden goed nagekomen. Het resultaat is netjes en strak. Ook de nazorg is prima in orde. Kortom: wij zijn uiterst tevreden het werk van Walet. Absolute aanrader!

  Paul Uijen Avatar Paul Uijen
  June 5, 2020

  positive review  Wij zijn zeer tevreden met Bouwbedrijf Walet. Samen met onze twee buren, hebben wij een uitbouw laten plaatsen en veel andere werkzaamheden laten doen. De eigenaar, Jolan Walet, heeft deze enorme klus op tijd afgerond met zorg en toewijding. Ook als er onverwachtse klussen erbij kwamen stond hij daarvoor open. Wij zijn ook heel blij met het mooie resultaat!

  Kristina Goodnight Avatar Kristina Goodnight
  May 18, 2020

  positive review  Jolan is echt een vakman! Heel netjes en snel gewerkt! De communicatie verloopt prettig en hij reageert snel op berichtjes/e-mail. Zou hem zeker aanraden! Prijs/kwaliteit echt top.

  Michal Van de Velde Avatar Michal Van de Velde
  March 1, 2020

  positive review  ze hebben bij ons de badkamer gedaan, top... echte vakmensen en heel netjes gewerkt.... een aanrader!!

  Jeroen Van de Grift Avatar Jeroen Van de Grift
  December 22, 2019

  positive review  Jolan heeft bij ons een uitbouw geplaatst. Werkt netjes en komt afspraken goed na ! Voor iedereen die een verbouwing zonder zorgen wilt kan Ik Waletbouw ten zeerste aanraden !

  Roy Van Wijnbergen Avatar Roy Van Wijnbergen
  October 23, 2019

  positive review  5 sterren Dakkapellen aan de voor en achterzijde van ons huis geplaatst door Jolan. Werkt nauwkeurig en netjes en denkt mee. Onwijs tevreden over werkwijze en resultaat

  Sanne Ides-van Lith Avatar Sanne Ides-van Lith
  September 6, 2018

  5 star review  

  Hugo Nab Avatar Hugo Nab
  February 10, 2017

  5 star review  

  Grace Gorzeman Avatar Grace Gorzeman
  February 10, 2017

  5 star review  

  Kim Walet Avatar Kim Walet
  February 10, 2017

  5 star review  

  Bjorn Erkens Avatar Bjorn Erkens
  January 29, 2017

  5 star review  Jolán is een echte vakman, werkt zeer nauwkeurig en netjes en zorgt voor een prachtig resultaat!

  Wendy Bakkernes Avatar Wendy Bakkernes
  January 24, 2017

  5 star review  Top werk ��

  Joël Ruijs Avatar Joël Ruijs
  August 29, 2016

  5 star review  

  Saskia Koedam Avatar Saskia Koedam
  May 14, 2016

  5 star review  Snelle service , goed advies, meedenkend, vakmanschap , en alles is mogelijk

  Maico En Juliska Ruijs Avatar Maico En Juliska Ruijs
  May 11, 2016

  5 star review  Jolan heeft bij ons het toilet verbouwd. Vakkundig en werkt heel netjes! We zijn heel erg blij met het resultaat.

  Bea Bakkernes Avatar Bea Bakkernes
  April 28, 2016